2011-03-29

Stå inte i vägen

Stå inte i en dörr. Gå in eller ut. Stå inte till vänster i rulltrappor (i tunnelbanan), stå till höger, gå till vänster. Var helt enkelt inte i vägen på ställen där man lätt kan räkna ut att man är i vägen.

Sitt inte heller och läs en tidning på toaletten om du kan anta att fler vill in.

Du kan inte ursäkta dig med att "folk är så stressade". Du vet inget om deras liv, det kanske är jätteviktigt för dem att komma med det där tåget och det här är kanske enda gången i deras liv som de är stressade.

Er skuld till mig.

Ni är inte skyldiga mig ett dugg. Ni har inte bett att få vara mina barn, jag har bett att få vara er pappa. Vi är för evigt knutna till varandra och det finns inget sätt att lösa det bandet så länge någon av oss är i livet. Det är inte ert fel om vi har en dålig relation, det är mitt. Det var jag som startade relationen, jag måste ta hela ansvaret.

Jag kommer säkert vara arg på er ibland, precis som jag varit tidigare, men jag kommer alltid vara på er sida. Jag kommer inte alltid att gilla det ni gör, och kanske säga det, men jag kommer alltid gilla det ni är. Tänk inte på vad jag skulle tycka inför ert val av partner, fotbollslag eller politiskt parti. Tänk på vad ni själva tycker.

Jag skulle gilla om ni hörde av er, men hör inte av er för att ni tror jag vill det. Hör av er OM ni vill det.